Η Elite Soccer Skills φέρνει τον θρυλικό Jozef Wandzik στα Χανιά!

Η Elite Soccer Skills με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση του ποδοσφαιρικού camp “TO BOYNO” με τον θρυλικό πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Jozef Wandzik, ο οποίος θα επισκεφθεί τα Χανιά για πρώτη φορά ως προπονητής. Το camp θα πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 17 έως Κυριακή 21 Ιουλίου 2024, στο Δημοτικό Γήπεδο Νεροκούρου.

Πρόκειται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα camp που έχουν γίνει ποτέ στα Χανιά

Πρόγραμμα και Στόχοι του Camp

Το camp απευθύνεται σε παιδιά γεννηθέντα από το 2007 έως το 2017, τόσο σε παίκτες όσο και σε τερματοφύλακες. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο να βελτιώσει τις τεχνικές δεξιότητες των αθλητών, προσφέροντάς τους μια μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν υπό την καθοδήγηση ενός από τους μεγαλύτερους θρύλους του ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η συμμετοχή στο camp προσφέρει πολλαπλά οφέλη:

  • Ανώτερη Τεχνική Κατάρτιση: Οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν εντατικά στις τεχνικές τους δεξιότητες, υπό την καθοδήγηση έμπειρων διπλωματούχων προπονητών και του καταπληκτικού Jozef Wandzik.
  • Εκπαίδευση από τον Θρύλο του Ποδοσφαίρου Jozef Wandzik: Η παρουσία του Jozef Wandzik ως προπονητή και τις 5 ημέρες του camp αποτελεί μοναδική εμπειρία για τους νεαρούς αθλητές, που θα θυμούνται για μια ζωή. Η γνώση και η εμπειρία του θα συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών τους ικανοτήτων.
  • Ανάπτυξη Ομαδικού Πνεύματος: Μέσω της συμμετοχής σε ομαδικές δραστηριότητες και ασκήσεις, οι αθλητές θα ενισχύσουν την ομαδικότητα και τη συνεργασία τους.
  • Αύξηση Αυτοπεποίθησης: Οι αθλητές θα μάθουν να αντιμετωπίζουν προκλήσεις και να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους στο γήπεδο, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν παίκτη.
  • Εργομετρικές Αξιολογήσεις: Βασισμένες στη βελτίωση της τεχνικής, μια πρωτοποριακή ιδέα που γεννήθηκε από την Elite Soccer Skills και θα γίνει για πρώτη φορά στον Νομό μας από την S11 Ltd και τον εξαιρετικό και έμπειρο επαγγελματία κ. Λεωνίδα Παπαδάκη.
  • Έμφαση στην προπόνηση των κάτω άκρων για τους τερματοφύλακες: Βάσει ερευνών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, το 95% των επαφών με την μπάλα για τους τερματοφύλακες γίνεται με τα πόδια. Στο camp θα δουλέψουμε εντατικά αυτό το κομμάτι.

Πρόκειται για ένα camp που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Σε περιμένουμε!

Πληροφορίες και Εγγραφές

Το camp θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 18:00 έως τις 20:30. Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο Εγγραφή στο Camp “TO BOYNO” 2024 – Elite soccer skills ή επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 6934108316.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία! Ελάτε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία ποδοσφαίρου.

Επικοινωνία:

Τηλ.: +30 6934108316
Email: info@elitesoccerskills.gr
Website: elitesoccerskills.gr

 

#soccer #football #chania #jozewandzik #ποδόσφαιρο #goalkeepers

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *