Η χανιώτικη Elite Soccer Skills ανοίγει τον δρόμο με τον ολλανδικό ποδοσφαιρικό γίγαντα “PSV Eindhoven”

Η Elite Soccer Skills φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια στην ατομική βελτίωση δεξιοτήτων & τεχνικής ποδοσφαίρου και το γιορτάζει με μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στο χανιώτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Ο Μάνος Καλαμπακάκης, διπλωματούχος καταξιωμένος προπονητής UEFA A ο οποίος είναι και το πρόσωπο πίσω από την Elite Soccer Skills, επισημαίνει τη σημασία αυτού του γεγονότος για την τοπική ποδοσφαιρική κοινότητα, προσθέτοντας ότι ανοίγει νέες προοπτικές καθώς και ευκαιρίες για τους νέους ποδοσφαιριστές της περιοχής.

Η Elite Soccer Skills είναι official partner για τα Χανιά της Eurosport Football Activities που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της PSV Eindhoven στην Ελλάδα.

Πρόκειται για το 2ο PSV Eindhoven All Stars Soccer Camp που θα πραγματοποιηθεί 2 – 7 Ιανουαρίου 2024 στις εγκαταστάσεις του ΠΟ Ατσαλένιου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το παρόν θα δώσουν scouts διεθνούς βεληνεκούς όπως: Hoffenheim, Footvia (Βαρκελώνη) καθώς και scouts μεγάλων ελληνικών ομάδων όπως ο κ. Λαγωνικάκης Ανδρέας από τον ΠΑΟ.
Οι αθλητές θα αξιολογηθούν από καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο του ποδοσφαίρου όπως:

  • Ο Josef Wandzik γνωστός κι ως το βουνό, ο οποίος έχει θεωρηθεί από πολλούς ως ο σπουδαιότερος ξένος τερματοφύλακας όλων των εποχών στην Ελλάδα,
  • Ο Γιάννης Κωτσής γυμναστής φυσικής κατάστασης στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου αλλά και αθλητικός επιστήμονας στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υποστηρίζοντας όλα τα τμήματα υποδομής σε Θέματα διατροφής και Φυσιολογίας της Άσκησης.
  • Ο Υφαντίδης Αχιλλέας – Επιστημονικός Συνεργάτης – Ψυχολόγος των Σχολών Προπονητών UEFA της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
  • Ο Richard Grootscholten – UEFA Pro-licensed coach sports director, στα μεγαλύτερα clubs όπως Feyenoord Rotterdam, Vancouver Whitecaps, Legia Warsaw κι επίσης είναι μέλος Dutch Football Association (KNVB).
  • 4 PSV coaches (ένας εκ των οποίων προπονητής τερματοφυλάκων) οι οποίοι θα μεταβούν στο Ηράκλειο απευθείας από την PSV.

Πρόκειται για μία καταπληκτική διοργάνωση χωρίς προηγούμενο στο νησί που έρχεται για να χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία κι ευκαιρία σε όποιον θέλει να εξελιχθεί επαγγελματικά στο υπέροχο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Στόχος του camp είναι να επιλεγούν αθλητές που θα συμμετέχουν στα αγωνιστικά τμήματα της PSV ή σε scouting games στην Ολλανδία.

Το 1ο All Stars Soccer Camp έγινε το καλοκαίρι στην Αθήνα (Σπάτα & Μάνδρα) με απόλυτη επιτυχία και μάλιστα κάποιοι αθλητές της Elite Soccer Skills ταξίδεψαν μέχρι την Ολλανδία μετά από επιλογή, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στους προπονητές της PSV!

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, ο Μάνος Καλαμπακάκης έχει αποκτήσει ήδη το level 1 από τα 3 levels του Elite Football Coaching από έναν από τους καλύτερους εκπαιδευτές στην Ευρώπη, τον Ολλανδό Richard Grootscholte & PSV Eindhoven.

Το 3ο level θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία κι έπειτα θα μπορεί να εκπαιδεύει προπονητές στο δίκτυο της Euro Sport Football Activities και στην φιλοσοφία της PSV Eindhoven.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα καθώς και το κόστος του Camp μπείτε στην ιστοσελίδα esfa.gr, και ζήστε 6 ημέρες μοναδικής ποδοσφαιρικής εμπειρίας.